Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

onsdag, 28 september 2016 07:36

Chill & Volley i Fælledparken var en stor succes

Written by

Welcome U og Studenterhuset arrangerede en stor græsvolley turnering i Fælledparken d. 23. September. Turneringen var samtidig startskudet på Welcome U i København, hvor vi i den kommende periode vil arbejde på at brede Welcome U tanken i det københavnske studie og idrætsliv.

Ca 100 personer deltog i arrangementet. Nogen spillede for at vinde, mens andre spillede for at have det sjovt med vennerne. Vi er glade for dette matchup, da det viser at seriøsitet og hygge godt kan mødes i en lidt mere afslappet atmosfære, hvor Studenterhusets fadøl fyldte en pænt stor del af eventet. Der blev spillet kampe i 4 timer efter et princip om at man skal udfordre sin modstander. Det giver en fordel i at man kan spille når man har lyst mod hvem man har lyst, og så er det en god måde at møde nye mennesker på, fordi man selv skal finde sin modstander.

Se et lille sammendrag fra eventet her.

Der blev i øvrigt trukket lod om 2 stk. Roskilde Festival 2017 billetter, hvilket var rigtig populært blandt deltagerne.

Alt i alt er vi meget tilfredse med eventet og vi glæder os til at rulle dette koncept ud over de andre studiebyer i 2017.

Read 743 times Last modified on torsdag, 20 oktober 2016 10:42

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering