Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

fredag, 15 juli 2016 12:47

Vejle ungdomsvolley

Written by

vejle ungdomsvolley

Welcome U koncept – Vejle ungdomsvolley

Frivillig træningstorsdag for alle interesserede. Træning torsdag aften, som alle kan melde sig til. Det er ikke en decideret træning. Der skal være en tovholder, som kan igangsætte øvelser og spil. De fremmødte skal have stor medindflydelse på, hvad der skal ske til træningen. Tovholderens opgave bliver at koordinere ønsker og igangsætte. Hvis folk ønsker at spille kamp, hjælper tovholderen med at lave hold og igangsætte. Til hver træning skal der i starten være 20-30 minutter, hvor tovholderen tager teten og laver noget opvarmning og nogle øvelser, da vi har fundet det vigtigt, at nye får en smule træning i volleyballslagene.

Folk vil formegentlig komme, fordi det er rart at komme ud i hallen og komme væk fra studie og lektier og hygge sig med nogle ligesindede, derfor er aktiviteten ikke så vigtig, men derimod er det vigtigt med medindflydelse på aktiviteten.

Vi forestiller os, at det koster 10-15 kr. pr. Gang man kommer og så får man en sodavand eller øl med i prisen. Det skal være muligt at sidde i cafeteriet efter træningen, hvor man kan spille bordtennis eller bordfodbold og hygge sig med sin sodavand/øl.

For at få dette skudt i gang, skal der være en åben facebookgruppe, hvor alle kan invitere sin kammerater til. Til hver træning oprettes der et event, hvor folk tilmelder sig, så ved tovholdren ca, hvor mange der kommer. Én gang i måneden kan man overveje at arrangere fællesspisning, hvor alle betaler 20kr og så får man en sandwich eller lignende med i prisen.

Welcome U politik – Vejle ungdomsvolley

Det er tovholderens opgave at sørge for at nye spillere bliver vist rundt og får den nødvendige information om klubben, fx hvilke andre hold personen kan spille på, eller hvor omklædningsrum, toilet osv. er. Ud over tovholder, skal nogle af de faste spillere fungere som ”tutor”. En tutor varmer op med den nye spiller og hjælper med position på banen og lignende.

Der skal være tydelig information på hjemmesiden og på facebook gruppen om mail og telefonnummer på den, som man skal kontakte, hvis man vil prøve en træning.

Read 689 times Last modified on mandag, 01 august 2016 10:44

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering