Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

fredag, 15 juli 2016 12:38

Welcome U Randers

Written by

Welcome U Randers

Randers VK og Randers NOVO har begge sagt ja til, at være med i Welcome U, og allerede nu tyder det på, at det bliver rigtig godt! Ungegruppen som har dannet rammerne for dette projekt, består af tre piger fra Randers VK og fire drenge fra Randers NOVO, som har arbejdet godt sammen om at finde på nogle nye tiltag til klubberne og nogle fede events!

Vi har afholdt tre møder, hvor der er blevet arbejdet med ideudvikling, eventplanlægning, nedskrive en Welcome U politik til klubben og ikke mindst skabe nogle nye tiltag som skal implementeres i klubben i den kommende sæson.

Ungegruppen har i fællesskab skabt en Welcome U politik, som skal benyttes i klubberne. Den bærer bræg af et stort fokus på, at de nye spillere skal tages godt imod. Ungegruppen har opfundet en ”Spille ven”, som til træningen tager sig af den nye og sørger for, at de kommer godt ind på holdet. Politkken beskriver også, at der skal være en opdateret hjemmeside og kontaktoplysninger, så der ikke er tvivl om hvem der kan kontaktes, når tvivlen opstår.

Fra august til oktober vil Randers’ ungegruppe sørge for, at afholde en række events. Der vil både være store og små events i Randers. Der vil bl.a. blive afholdt et stort arrangement på plænen i Randers, hvor der skal spilles volley, grilles, sjove konkurrencer, popcornsmaskine og meget mere.

Eksempler på de tiltag, som skal blive en del af klubberne den kommende sæson, er, at der skal være en ”Kom og prøv”-dag, hvor man skal tage en ven med til træning. Der skal også stiftes et hygge-hold, hvor der er fokus på det sociale, hvor alle kan være med. Generelt arbejder ungegruppen på at lave flere sociale tiltag i form af klubfester og fælles volley på storskærm mm.

Der er altså en masse nyt og spændende på vej i Randers VK og Randers NOVO gennem Welcome U, og vi glæder os meget til at få stablet events på benene, implementere Welcome U politikken og tiltagene i den kommende sæson!!

Klik ind på Randers i menuen og læs mere om velkomstpolitikken i Randers.

Du kan også finde mere information om klubberne på deres hjemmesider: 

Randers VK
Randers NOVO

Read 746 times Last modified on mandag, 01 august 2016 10:51
More in this category: « Randers VK Volley Team Odense »

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering