Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

fredag, 15 juli 2016 12:33

DHV Odense

Written by

DHV Odense

Welcome U koncept DHV

I DHV Odense har vi oprette et ung mix hold, til alle unge, som kunne tænke sig at prøve kræfter med at spille volleyball.

Projektet er især med henblik på at hjælpe nye studerende i Odense med at skabe sig et socialt netværk gennem en sportsgren. Der er derfor plads til spillere på alle niveauer, men henvender sig primært til personer, der ikke har spillet meget volley før og derved ikke har de store volleyevner.

Til træning vil især det sociale vægtes højt, men den vil stadig være organiseret, så man lærer at håndtere bolden. Der vil blive lagt vægt på at træningen skal foregå på forskellige og nye måder, som gør det sjovt, udfordrende og spændende, samt fremme det sociale. Hvis der er tid og lyst til det vil der også være mulighed for at hygge videre efter træning oppe i hallens cafeteria.

Hvordan byder vi nye spillere velkommen i DHV- Odense?

Som med så meget andet, er det vigtigt at man får et godt førstehåndsindtryk, det gælder også når man som ny spiller træder ind i DHV. Vi vil gerne sikre os, at det er en god oplevelse, når der kommer nye spillere i klubben, både for spillere, trænere og den nye.

Før træning: En ny spiller der henvender sig til klubben skal henvises til det hold, der umiddelbart ville passe denne bedst. Kontakter de bestyrelsen, eller en anden der ikke direkte er træner, skal de sættes i kontakt med holdets træner, der så kan koordinerer. Jacob fungerer som kontaktperson for alle nye spillere, hans oplysninger skal stå på hjemmesiden, så potentielt nye spillere ved hvem de skal kontakte. Hvis bestyrelsen kontaktes, giver de besked videre til Jacob, der så indleder dialogen.

Til træning: Det er selvfølgelig træneren, der styrer, hvordan man gør på de enkelte hold, men vi vil gerne opfordre til, at træneren introducerer sig selv, og introducerer den nye spiller til holdet, men at man generelt forsøger ikke at gøre så meget ud af det, så man hurtigt føler sig som en del af holdet, og ikke ”Den nye”. Træneren sørger også for at informerer om træningstider osv.

Der vil foreligge en folder, med information om klubben (kontakt osv), den kan man uddele til nye spillere.

Read 677 times Last modified on mandag, 01 august 2016 10:54

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering