Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

fredag, 15 juli 2016 12:24

USG

Written by

usg

Welcome U, USG – Koncept og velkomstpolitik

Koncept:

Der oprettes en ugentlig træning som ligger fast. Gerne på et tidligt tidspunkt så studerende ikke nødvendigvis skal vente eller hjem inden træningen. Ud over den ugentlige træning arbejdes der på at skabe endnu et træningstilbud som er mere fleksibelt. Hvorvidt det er muligt at oprettet dette er endnu uvist og skal cleares med USG.

Da der på USG dyrkes mange andre sportsgrene end volley og basket. Blev det bragt på banen, at arrangere små foredrag eller indslag med trænere fra andre sportsgrene og “mixe” tingene lidt op.

Velkomstpolitik:

Der lægges vægt på nem tilmelding. Desuden stor synlighed vha. plakater og postkort. Der skal desuden oprettes en facebook side hvor træningstider og andre relevante datoer findes. På siden skal der også fremgå hvem der kan kontaktes som ny spiller, og der skal derfor også være ambassadører til at tage godt i mod nye. Der skal skrives nyheder og oplysninger på engelsk for at tage bedre i mod udenlandske studerende.

Der arrangeres introdag eller et par introgange hvor nye kan komme med og prøve sig af. Her skal ambassadørerne være til stede og en PC skal være til rådighed så tilmeldingen er nem.

For at skabe en tryghed mellem rekruttering og nye medlemmer foreslås det, at lave t-shirt som bruges ved rekrutteringsevents og ved velkomst af nye medlemmer så de ser noget genkendeligt.

Fællesrummet som ligge direkte i forbindelse med hallen fremhæves som oplagt klubhus. Det kunne gøre det ud for en lektie cafe hvor studerende har mulighed for, at være og lave lektier eller bare slappe af inden træning. Det kan også være samlingspunkt ved fællesaftensmad eller hvis der skal ses spændende basket/volleykampe.

Synligheds og rekrutteringstiltag:

Lille event der skaber synlighed omkring Welcome U USG. Kontakt tutorer på de forskellige fakulteter og bed om tid til, at komme forbi og præsentere Welcome U tilbuddene for nye studerende. Uddel postkort og vær klar med nem tilmelding. Desuden er det vigtigt at have ekstra postkort til at ligge på stedet og plakater at hænge op.

Det blev også foreslået at være synlig på kollegier ved at hænge plakater og flyers op.

Mellem event der giver en fornemmelse af hvad Welcome U tilbyder socialt. Det kan være en mulighed, at tage ud med net og kurve og spille beachvolley og græsbasket. På den måde er det håber at give nye en smag af Welcome U. Her kan bruges lidt musik, lidt stole, hurtig tilmelding, postkort og plakater, en stander eller lignende.

Stor Event: En stor event med alt hvad Welcome U traileren kan tilbyde. Her skal der være fuld tryk på glæde og samværd. Musik, slush-ice, bacon-chip, tippi/telt, basket og volleybaner mm. Eventen skal ligge på et tidspunkt hvor WelcomeU holdende er oprettet så der er nogle med kendskab til WelcomeU USG tilbuddene og træningsformen til, at snakke med nye medlemmer.

Du kan finde USGs hjemmeside her.

Read 741 times Last modified on søndag, 17 juli 2016 11:43

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering