Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

fredag, 15 juli 2016 12:01

Aarhus Beachvolley Club (ABC)

Written by

Aarhus Beachvolley Club ABC

Aarhus Beachvolley Club – ABC- Welcome U

Aarhus Beachvolley Klub er nået langt i arbejdet med at udvikle en strategi for hvordan klubben tager i mod nye Welcome U medlemmer. Her kan du få et indblik i tanker og overvejelser klubben har gjort sig.

<iframe width="763" height="468" src="https://www.youtube.com/embed/l0E2rfRLRto" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Welcome U politik:

Nye spillere henvender sig til en kontaktperson i klubben, som kan hjælpe med, hvilket hold vedkommende skal på. Den nye spiller skal tage kontakt til kontaktpersonen enten på mail eller telefon og oplyse:

• Hvor lang tid har han/hun spillet?
• Hvilket niveau har han/hun spillet på/hvilken række?
• Hvor har han/hun spillet? (land/by)

Kontaktpersonen svarer med følgende oplysninger:
• Hvilket hold der vurderes passer bedst til den nye spiller.
• Træners kontaktoplysninger.

ABC’s kontaktperson informerer den pågældende træner om, at han/hun får en ny spiller til prøvetræning, og at det nu er trænerens ansvar at kontakte den/de holdrepræsentant(er), der skal byde den nye spiller velkommen. Holdrepræsentanterne tager kontakt til den nye spiller og oplyser:

• Dato, tid og sted for første prøvetræning – den nye spiller hentes af holdrepræsentant(er) ved skøjtehallen.
• At holdrepræsentanten på dagen har sin telefon åben, og at den nye spiller ikke skal tøve med at ringe/skrive, hvis han/hun ikke kan finde vej eller andet praktisk.

Træneren skal gøre sit hold opmærksom på, at der kommer en ny spiller til træning. Holdrepræsentanterne har ansvaret for at ’tage sig af den nye’ under hele træningen. Dette indebærer, at man går sammen med den nye spiller, når øvelserne kræver makkerpar, og hjælper med introduktion til diverse interne øvelser m.m. Efter træningen skal træneren tage fat i den nye spiller og:

• Spørge hvordan han/hun syntes, at træningen gik.
• Sige hvordan træneren selv syntes det gik, og om holdet er det rette niveau for den nye spiller.

Hvis spilleren skal på en nyt hold, er det trænerens ansvar at tage fat i træneren til det pågældende hold. Træneren fra det nye hold skal modtage den nye spiller på samme vis, som den første træner har gjort. Er der engelsktalende spillere på holdet, skal træningen forløbe på engelsk.

Read 728 times Last modified on søndag, 17 juli 2016 11:36

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering