Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

På uddannelsesinstitutioner

 

På uddannelsesinstitutioner

Med Welcome U projektet ønsker Dansk Volleyball Forbund, Danmarks Basketball Forbund og Nordea Fonden at støtte unge i deres studietid efter gymnasiet, ved at tilbyde en fleksibel motionsform, der gør det nemt og frit at deltage i og udvikle fællesskabet omkring holdsporten.
Baggrunden for at være synlige på uddannelsesinstitutioner er, at mange unge i denne periode af tilværelsen jonglerer med studie, at flytte hjemmefra og måske endda til en ny by med nye venner osv. I denne periode er der risiko for at motivationen daler og sandsynligheden for at droppe den sunde livsstil er stor. Det vil vi gerne hjælpe til med at undgå ved at give de unge et socialt tilbud indenfor sportens rammer, og ved at stille kompetente trænere og konsulenter til rådighed i Welcome U klubberne. Vi tror på at studielivet bliver sjovere, hvis man har et fællesskab, at dele sine oplevelser med og det er her Welcome U finder sin berettigelse.
Der er selvfølgelig en gevinst for klubberne i at være med i projektet, da medlemstallet gerne skulle øges, men også for at styrke det sociale fællesskab i og omkring klubben. Desuden har der de seneste år været et fald i de unges mentale sundhed, nogle tilskriver det som en konsekvens af vores konkurrence samfund, andre skyder skylden på modernitetens foranderlighed, mens andre vil pege på andre årsager. Uanset hvilke årsager der ligger til grund for det, kan et dårligt mentalt heldbred på sigt fører til uhensigtsmæssige livsstilsændringer og påvirke en række psykiske heldbredsparametre, der kan have negativ effekt på læring og helbreddet.
Således vil vi med Welcome U projektet gerne tilbyde en social motionsform, som de unge selv får lov at præge og udvikle, som er fleksibel, og som gør det nemt at vælge til i en sund livsstil.

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering