Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

Om Welcome U

Welcome U er et fælles projekt mellem Danmarks Basketball-forbundDansk Volleyball forbund og Nordea fonden, der henvender sig til unge i alderen 19-25 år. 

Et væsentligt element i projektet er, at projektet er for de unge, på de unges præmisser hvor de unge har en reel indflydelse medindflydelse i alle faser af projektet. Neden for kan du læse om baggrunden for projektet.

Hvert år springer stadig flere unge ud i en ny og spændende tilværelse som studerende. Studiestarten er ofte forbundet med at der skal findes studiebolig, administreres et stramt budget med udgifter til bøger, pc, fester og meget mere som er en naturlig del af overgangen til det selvstændige liv som studerende. Vante rammer bliver brudt og nye findes og afprøves, ligesom venskaber og sociale netværker forandres, flyder måske ud og skal reetableres. Som ung studerende er det ikke svært at blive overvældet af alle disse valg der skal træffes, og tal fra danmarks statistik viser desværre, at et stigende antal unge mistrives, føler sig ensomme eller er stresset. Kort sagt, er ungdommens mentale sundhed under pres, og studietiden kan blive sur og trist, istedet for udviklende og motiverende.

Formålet med Welcome U er at gøre en forskel for de unge. Dansk Volleyball Forbund og Danmarks Basketball forbund vil i tæt samarbejde med elev- og studenterorganisationer skabe nye og lettere indgange for de unge til idrætsklubberne, hvor de får mulighed for at blive del af et fællesskab, der rækker ud over studiemiljøet. De fleste eksperter er enige om, at holdsporten har nogle helt særlige kvaliteter, når det handler om trivsel, livskvalitet og fysisk velvære.

Welcome U er således et sat i værk for at støtte unge i studietiden og hjælpe dem til at håndtere høje faglige krav fra studie og det pres et moderne ungeliv medfører.

  

Volleyball Danmark logo

dansk bb forbund Nordea Fonden

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering