Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

Volley Team Odense

volley team odense Volleyteam Odense

Volley Team Odense Welcome U – Koncept og velkomst politik

Vi laver
Volleyball, fest og farver. Vi hygger os med volleyball i en blanding af rutinerede volleyballspillere og nybegyndere. Vi træner volleyball to gange om ugen i Hunderupskolens sportshal og vores træning er opdelt i to niveauer, så der er plads til alle.


I vores klub er det fællesskabet, der er den primære drivkraft. Vi gør meget ud af at det sociale liv i klubben fungerer optimalt. Derfor har vi mange sociale arrangementer og fester.

Vi sidder altid i vores klublokale efter træning og får en øl eller spiller en gang bordfodbold.

Stævner er også en vigtig del af vores klub. Vi spiller ofte mixstævner, fordi det giver et godt sammenhold. Her kan alle være med og vi finder altid plads til en ny spiller på et af vores hold.

Hvem byder velkommen?
Volleyteam Odense byder velkommen. Vi er en volleyball forening der elsker samværet omkring volleyball, fordi det er en holdsport, hvor alle har værdi. Vi har især fokus på mixvolley, fordi det er en af de bedste måder at pleje sin sociale interesse på tværs af køn.

Hvis du er til mere end bare volleyball, så er vi bestemt en interessant klub for dig. Vi har også vinsmagninger, biografture, fester og meget mere.

Det skal du gøre
Du skal kontakte Stener på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2511 3712. Stener vil fortælle dig hvor og hvornår du skal møde op, afhængigt af hvilket af vores tilbud, der passer dig bedst.

Velkomstpolitik
Stener er din første kontakt med klubben, medmindre du kender et medlem, der formidler videre kontakt. For at gøre dit første besøg hos os så godt som muligt, har vi etableret et ”buddiekorps”. Buddien vil fortælle lidt om klubben, varme op med dig og sørge for at du får en god første træning, ved fx at hjælpe med regler, placering på banen osv. Efter træningen sørger buddien også for at du kommer med op i klublokalet og får en øl, hvis du altså har tid til det ☺. Vi har så mange sociale aktiviteter i vores klub, men det kan godt virke lidt internt for nye medlemmer, så for at sikre at alle nye ved, at de også er inviteret, skriver buddien til dig og spørger om du vil med.

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering