Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

Odense Beachvolley Klub

Odense Beachvolley Klub

Vi laver

Beachvolley for alle niveauer og typer. I Odense Beachvolley Klub har vi træning for alle niveauer - nybegyndere, der aldrig har rørt en volleyball før til landsholdsspillere, der konkurrerer på verdensplan. Vi leger i sandkassen stort set alle dage i ugen. Mandag-torsdag er der holdtræninger og her er der altid fuld gang i hallen. Hver fredag mødes vi til spil på kryds og tværs af hold og køn, her er det hyggen der er i fokus. Den første fredag i hver måned er der åben hal for alle interesserede, her kan medlemmerne tage deres venner med til fredagsbold. Vi slutter af med pizza og et par øl - det er hygge :)

Hvem byder velkommen?

Odense Beachvolley Klub er den største beachvolleyklub på Fyn med ca 170 aktive medlemmer. Vi betragter os selv som en familie af glade sandtosser, der elsker den afslappede stemning omkring beachvolley og det hyggelige samvær vi har med hinanden. Vores mission er at sprede kendskabet til beachvolley til så mange som muligt, for at flest muligt får samme glæde ved beachvolley, som vi oplever. Derfor tager vi altid godt imod nye medlemmer og du vil hurtigt blive en del af vores familie.

Vi holder til to forskellige steder afhængigt af årstiderne. I vinterperioden (oktober-april) holder vi til i vores indendørs beachfaciliteter på Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M (tryk her for visuel vejvisning) og i sommerperioden (Maj-August) holder vi til ved Dalumhallerne på Mejerivej 1, 5260 Odense S.

Det skal du gøre
Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ring til Mads på 42604218. Mads vil hjælpe dig med at finde den plads du har behov for. Du kan også komme i kontakt med os på facebook: https://www.facebook.com/odensebeach/?fref=ts.

Velkomstpolitik

Nye medlemmer er altid velkomne i OBVK. Vi har mange udadvendte spillere og vores trænere er alle dygtige til at tage imod nye. Vi lægger stor vægt på, at trænerne er forskellige typer mennesker, derfor vil vi ikke nedskrive et regelsæt for hvordan træneren skal gøre. Vi ved dog, at det er vigtigt at nye bliver taget godt imod. Vores velkomstpolitik består derfor af følgende: Du har som ny været i kontakt med enten en ven, træneren, eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis det er en ven, der tager dig med, bliver træneren orienteret af vennen, så træneren ved, at du kommer. Vi behøver ikke sætte nogle krav til hvordan trænerne byder velkommen, for det er en del af kulturen i vores familie, at alle byder velkommen - sådan er beachmiljøet.  Har du som ny været i kontakt med Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., sørger Mads for, at træneren får besked om at du kommer, hvad du hedder og hvilket niveau du tidligere har spillet, hvis du altså har spillet tidligere. Mads skriver også til dig, hvad træneren hedder og henviser til trænerprofilen på hjemmesiden, hvor der også står kontaktoplysninger på træneren. Efter første træning, sørger træneren for, at runde træningen af med dig og tilføje dig til holdets facebook gruppe.

obvk

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering