Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

Fortuna Odense Volley

FOV PNG1 e1448906213215

VOLLEY OG SOCIALT SAMVÆR

Vi tilbyder træning og hygge for alle niveauer! Om du er begynder eller elite, så er du meget velkommen være en del af vores volleyball-fællesskab :) 

Fortuna Odense Volley er én stor familie, hvor vi kender hinanden på kryds og tværs og hvor vi nyder at bruge vores klublokale "tutten" efter træning til en øl, en snak og endda et nogle gange et spil kort eller til vores månedlige fællesspisning. Desuden, mener vi selv, at holde nogle af de bedste fester ;) 

Har du lyst til at være en del af fællesskabet, men ikke at spille volleyball, så er det også muligt at være træner! Brænder du for at lave (eller spise) mad, så byder vi dig også velkommen til vores fællesspisningsaftener.

Hvem byder velkommen?
Fortuna Odense byder velkommen! Vi er en volleyball forening med ca 45 år på bagen. Vi elsker volleyball, fordi det er en fantastisk holdsport. En del af vores klubmission, er at være en social klub, som samtidigt kan præstere på højeste niveau, samt at udbrede volleyballglæden for alle.
Vi sætter en dyd i at have dygtige trænere, der kan opfylde lige præcis de behov medlemmerne kommer med - socialt, teknisk og taktisk.

Det du skal gøre!

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl lidt om dig selv, så vil du blive taget i hånden. Står du en tirsdag og tænker "jeg har lyst til at spille volley", så kommer du bare i Klostermarkshallen kl 18.30.

Velkomstpolitik
Hvis du kommer som ny i Fortuna og har været i kontakt med os via mail eller telefon, garanterer vi at træneren og spillerne på holdet er informerede om det. Træneren og en holdkammerat vil tage imod dig lidt inden træningsstart og byde dig velkommen i hallen. Vi byder altid nye medlemmer af familien velkomne på en måde der kendetegner os godt. Vi er meget åbne og afslappede, så den kultur vil du også blive mødt med som ny. Vi gør ikke noget stort show ud af det, men sørger for at du får en god og behagelig første oplevelse, så det ikke bliver ligesom det ubekvemme første møde med sine svigerforældre :)

Vi holder primært til i Klostermarkshallen og her er du altid velkommen! Vi ses!

http://fortuna-odense.dk 

 

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering