Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

DHV Odense

DHV Odense

Vi laver

I DHV Odense spiller vi volleyball og vi har plads til alle. I forbindelse med Welcome U har vi oprettet et nyt hold, hvor drenge og piger træner sammen og spiller mix-volley.

Projektet er især med henblik på at hjælpe nye studerende i Odense med at skabe sig et socialt netværk gennem en sportsgren. Der er derfor plads til spillere på alle niveauer, men henvender sig primært til personer, der ikke har spillet meget volley før og derved ikke har de store volleyevner.

Til træning vil især det sociale vægtes højt, men den vil stadig være organiseret, så man lærer at håndtere bolden. Der vil blive lagt vægt på at træningen skal foregå på forskellige og nye måder, som gør det sjovt, udfordrende og spændende, samt fremme det sociale. Hvis der er tid og lyst til det vil der også være mulighed for at hygge videre efter træning oppe i hallens cafeteria.

Hvordan byder vi nye spillere velkommen i DHV- Odense?

Som med så meget andet, er det vigtigt at man får et godt førstehåndsindtryk, det gælder også når man som ny spiller træder ind i DHV. Vi vil gerne sikre os, at det er en god oplevelse, når der kommer nye spillere i klubben, både for spillere, trænere og den nye.

Før træning: En ny spiller der henvender sig til klubben bliver henvist til det hold, der umiddelbart ville passe denne bedst. Hvis du ønsker at starte i klubben, skal du kontakte Jacob. Jacob fungerer som kontaktperson for alle nye spillere, hans oplysninger er: Tlf: 40372731 og mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Til træning: Det er træneren, der styrer, hvordan man gør på de enkelte hold, men vi har opfordret alle trænere til, at denne introducerer sig selv, og introducerer den nye spiller til holdet, men at man generelt forsøger ikke at gøre så meget ud af det, så man hurtigt føler sig som en del af holdet, og ikke ”Den nye”. Træneren sørger også for at informerer om træningstider osv.

Der vil foreligge en folder, med information om klubben (kontakt osv), denne får alle nye spillere med hjem.

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering