Fælledparken

Fælledparken

Fælledparken

Fælledparken

Fælledparken

Fælledparken

Fælledparken

Fælledparken

Welcome U København

I København er der i løbet af de seneste måneder blevet arbejdet på, at skabe et Welcome U samarbejde med byens volleyklubber, studenterhuset og studenterforeninger.

Welcome U i København er et projekt der har fokus på at få skabt et væld af større og mindre hyggelige, sjove, og afslappede sociale events, hvor unge, særligt studerende der er nye i byen, kan få mulighed for at møde en masse andre unge og danne nye fællesskaber på tværs af studier, nationalitet , køn og interesser. 

Her ser vi Welcome U projektet som et utroligt godt tiltag der kan være med til, at gøre studietiden til en bedre oplevelse for både danske som internationale studerende. 
Samtidig er håbet at flere nye og nuværende studerende vil tage godt i mod de tilbud der følger af Welcome U samarbejdet.

Welcome U er altså et projekt der handler om at få unge til at møde hinanden og volleyspillet på helt nye måder. Men det er også et projekt der kan være med til at fremme samarbejdet på tværs af klubberne gennem fælles udvikling og afvikling af en masse sjove events. 

I København er der desuden etableret et stærkt samarbejde med Studenterhuset. Studenterhuset har budt Welcome U inden for og vi vil nu i fællesskab arbejde for at gøre studielivet i København til den bedste tid i ens liv.

Projektet været igang i København siden september 2016 og nedefor kan du se nogle af de fede ting vi har haft gang i, bla. en video fra Volley and Chill 2017.

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering