Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

Aarhus Studenter Volley (ASV)

Aarhus Studenter Volley ASV

ASV – Welcome U

ASV er en af de 6 klubber, der har sagt ja til at være med i Welcome U, og med en ungegruppe på 7 seje deltagere sker der ting og sager i klubben. Ungegruppen består af 4 drenge og 3 piger, som alle har været med til at sætte deres præg på projektet. Vi har afholdt 4-5 hyggelige møder, hvor der er blevet arbejdet med ideudvikling, eventplanlægning, nedskrive en welcome U politik til klubben og ikke mindst skabe nogle nye tiltag som skal implementeres i klubben i den kommende sæson.

ASVs Welcome U politik bærer bræg af et stort fokus på, at de nye spillere skal tages ordentlig imod. Der er udarbejdet en fast procedure, som sikrer, at de nye spillere havner på de rigtige hold, at de ved hvor og hvornår, de skal møde op, og at spillerne og træneren ved, at de ankommer, så de kan få den bedst mulige velkomst. Ungegruppen har opfundet en ”Velkomst-Buddy”, som til træningen ’tager sig af den nye’. Dette indebærer bl.a., at man går sammen med den nye, når øvelserne kræver, at man skal have en makker og hjælper med introduktion til diverse interne øvelser m.m. så implementeringen til det nye hold forløber bedst muligt.

Fra august til oktober vil ASVs ungegrppe sørge for at afholde en række events. Der vil både være store og små events rundt i Aarhus. Der vil bl.a. blive afholdt de første Aarhusmesterskaber i kollegievolley og laves en række storskærmsarrangementer i Stakladen, hvor der vil blive vist nogle rigtig gode volleyballkampe. I universitetsparken bliver der lavet et ”pop-up-volley”-arrangement, hvor alt skal være poppet, lige fra musik til popcorn til dresscode.

Eksempler på de tiltag, som skal blive en del af klubben den kommende sæson, er, at der skal være en ”venne-uge”, hvor man skal tage en ven med til træning, og at hjemmesiden skal holdes opdateret gennem hele sæsonen mm. 

Der er altså en masse nyt og spændende på vej i ASV gennem Welcome U, og vi glæder os meget til at få stablet events på benene, implementere Welcome U politikken og tiltagene i den kommende sæson! – NØJ det bliver fedt!

Se vores flotte video, der fortæller lidt om hvordan vi tager imod nye og hvad ASV har at byde på, ved at trykke på nedenstående billede.

ASV video

Welcome U Politik:

Spillere, der vil spille i klubben, skal skrive en mail til Tina/afløser, som via følgende spørgsmål kan finde det hold, der passer bedst til den nye spiller.

  • Hvor lang tid har du spillet?
  • Hvilket niveau har du spillet på/hvilken række?
  • Hvor har du spillet? (land/by)
  • Hvis du har haft en position, hvilken har du spillet?

Tina/afløser sender en besked til den nye spiller og oplyser om følgende:

  • Hvilket hold der vurderes passer bedst til den nye spiller.
  • Træners kontaktoplysninger.

Tina/afløser informerer den pågældende træner om, at han/hun får en ny spiller til prøvetræning, og at det nu er trænerens ansvar at kontakte den nye spiller og oplyse om følgende:

  • Dato, tid og sted for første prøvetræning – henvis gerne til rutevejledning på hjemmesiden.
  • At træneren på dagen har sin telefon åben, og at den nye ikke skal tøve med at ringe, hvis han/hun ikke kan finde vej eller andet praktisk.

Træneren skal oplyse sit hold om, at der kommer en ny til træning og udpege en ”welcomst-buddy”. Denne buddy skal til træningen ’tage sig af den nye’. Dette indebærer, at man går sammen med den nye, når øvelserne kræver, at man skal have en makker og hjælper med introduktion til diverse interne øvelser m.m. Som udgangspunkt udpeges der en ny welcomst-buddy for hver træning, de første tre gratis prøvetræninger, hvorefter den nye gerne skulle have et godt kendskab til holdet og dets kultur og normer.

På dagen for den nyes første træning skal træneren sørge for at være ved telefonen og tage godt imod den nye, når han/hun ankommer i hallen. Inden træningens start anbefaler vi, at træneren samler holdet og beder den nye introducere sig selv for resten af holdet. Herfra er det den udvalgte welcomst-buddy, der sørger for den nye.

Hvis den nye spiller er engelsktalende, skal træneren tage stilling til, om han/hun vil køre træningen på engelsk eller lade welcomst-buddy oversætte løbende.

Efter træningen skal træneren tage fat i den nye og:

  • Spørge hvordan den nye syntes at træningen gik.
  • Sige hvordan træneren selv syntes det gik, og om holdet er det rette.

Hvis spilleren skal på en nyt hold, er det trænerens ansvar at tage fat i træneren til det pågældende hold, og denne træner skal modtage den nye på samme vis, som den første træner.

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering