Baconchips

Baconchips

Welcome U Esbjerg

Welcome U Esbjerg

Kollegieturnering

Kollegieturnering

Aarhus 1900

Aarhus 1900

Aarhus1900 – WelcomeU

WelcomeU Politik:

Interesserede kan på hjemmesiden få et overblik over, hvilke hold klubben har, og på hvilket niveau træningen foregår – både sociale og konkurrencemæssige aspekter.

Det er op til træneren, der bliver kontaktet, at undersøge følgende (enten ved første kontakt eller ved første træning):

  • Hvor lang tid har du spillet?
  • Hvilket niveau har du spillet på/hvilket række?
  • Hvor har du spillet? (land/by)
  • Hvis du har haft en position, hvilken har du spillet?

Træneren skal give klar besked omkring træningssted og tidspunkt. Træneren har på dagen sin telefon åben og giver den nye spiller besked om ,at vedkommende ikke skal tøve med at ringe, hvis han/hun ikke kan finde vej eller andet praktisk.

Træneren skal oplyse sit hold om, at der kommer en ny til træning og udpege en welcomst-buddy. Denne buddy skal til træningen ’tage sig af den nye’. Dette indebærer, at man går sammen med den nye, når øvelserne kræver, at man skal have en makker, og at man hjælper med introduktion til diverse interne øvelser m.m. Som udgangspunkt udpeges, der en ny welcomst-buddy for hver træning, de første tre gratis prøvetræninger, hvorefter den nye gerne skulle have et godt kendskab til holdet og dets kultur og normer.

Inden træningens start anbefaler vi, at træneren samler holdet og beder den nye introducere sig selv for resten af holdet og holdet for den nye spiller. Herfra er det “welcomst-buddy”, der sørger for den nye.

Er den nye spillere engelsktalende, er det da welcomst-buddyens rolle at hjælpe med evt. oversættelse.

Efter træningen skal træneren tage fat i den nye og:

  • Spørge hvordan den nye syntes at træningen gik.
  • Sige hvordan træneren selv syntes det gik, og om holdet er det rette.

Hvis spilleren skal på en nyt hold, er det trænerens ansvar at tage fat i træneren til det pågældende hold, og denne træner skal modtage den nye på samme vis, som den første træner.

Contact

Niels

Niels
mobile: 2620 0900

William

William

Mads

Mads
mobile: 4260 4218

Casper

Casper

Mie

Mie

Login for administrering